Grewfereods's Net

The House Is Rockin

Ja hitta på något kul

Ja man behöver hitta på något kul lite då och då med jobbet så att alla på jobbet känner att man satsar på dom och att dom få lite extra kul utav det. Ja det kan vara bra att göra ett företagsevent i stockholm lite då och då. Det finns så mycket som man kan göra i Stockholm så det är en bra stad att göra det i. Det finns mycket som man kan göra och det är ju kul när man kan variera sig lite och göra saker som alla tycker är kul och något som man vill att alla ska tycka om.
Så kolla runt och fråga runt vad det är man kan göra som kommer att göra att det blir lite extra kul. 

Finns mycket att göra

Ja det finns mycket som man kan göra och som är kul, man kan gå och bowla och spela biljard och så kan man hitta på andra aktiviteter som passar för ens anställda på jobbet. Det kan vara bra att göra det i två omgångar så att det finns två datum att välja på, för det är lätt hänt att inte alla kan exakt samma dag. Men om man delar upp det på två så kan det bli lättare och det kan vara något som passar alla. För man vill ju att så många som möjligt ska kunna ta del av eventet för det är ju något som alla kan behöva och då vill man att det ska bli så som man hade panerat.
Ja det finns många olika saker som man kan välja på och det är ju bra om man kan välja olika varje gång så att det blir lite roligare på det viset. Att det inte blir samma varje gång utan att det skiftar lite och man kan få det att bli bra.